Karin har dessutom haft möjlighet att prata om företagets resultat med leverantörer, banker och andra intressenter utan att först skicka ut en pressrelease. Hon har kunnat visa direkt i resultatrapporten och redovisa att skutan varit på väg att vända.

– Det varit en styrka för oss under den här perioden att inte vara noterade, och för mig personligen har det varit en enormt lärorik resa som jag varit ute på.

Men nu har Karin tagit ytterligare ett steg vidare. Från att ha haft två arbetsgivare i sitt arbetsliv, och en genomsnittlig anställningstid på tio år, fick Karin ytterligare ett samtal. Denna gång från USA.

– Jag har haft en fantastisk tid på Netonnet, hur kul som helst, och skulle göra om det utan att tveka. Men jag ska faktiskt sluta.

Ett mjukvaruföretag, Parallels.com, som har sin bas i USA men som är väldigt kopplat till Ryssland har hört av sig med ett erbjudande som känns som klippt och skuren för Karin.

– Utvecklarna sitter i Ryssland, företaget har säljorganisationen över hela världen och de siktar på en börsnotering mellan nu och 24 månader. Det är ju jag.

Det är det där lilla ordet som drar igen. Börsnotering.

– På Netonnet blev bara en enda sak inte som jag hade tänkt mig ­– även om resultatet blev fantastiskt. Det där publika ägandet som var jag sugen på och som var en trigger för mig. Och så kommer det här mjukvaruföretaget med kopplingar till Ryssland och USA med en börsnotering, och jag tänkte att ”det är klart att jag ska”.