CFOworld.se har flyttat.

Om CFOworld


CFOworld är Sveriges största tidning för ekonomichefer och har 11 200 prenumeranter. Vårt syfte är att inspirera och utbilda finanseliten till att fatta bättre beslut och därmed vara ett verktyg i vardagen.

Tidningen utkommer i tryckt form 8 gånger per år och utkommer till CFO:er på bolag som omsätter mer än 100 miljoner kronor. Utöver denna målgrupp har CFOworld ett växande antal prenumeranter i form CFO:er, VD:ar, controllers och revisorer från mindre bolag. Första numret utkom 2010. För artikelidéer, uppslag och frågor om redaktionellt innehåll, kontakta redaktionen, se kontaktuppgifter nedan.

Sajten uppdateras dagligen. CFOworlds nyhetsbrev utkommer en gång per vecka med de senaste nyheterna och inspirerande läsning för dig som är CFO. Här kan du prenumerera på nyhetsbrevet.

CFOworld håller även två stora event varje år. Programmet är alltid fullt med inspirationstalare som delar med sig av sina erfarenheter. Under tidigare event har CFO:er från bolag som Oriflame, Carnegie och Systembolaget delat med sig av sina resor i karriären. Vi bjuder även på inspirationstalare, både svenska och internationella.

Redaktionen

 Björn Glansk, publisher & ansvarig utgivare
 Telefon: 08-758 0522
 E-post: bjorn@bagpublishing.se Lars Blomqvist, försäljningsansvarig
 Telefon: 0709 - 66 00 44
 E-post: lars@cfoworld.se Mats Lövgren, inhouse- & online-produktion
 Telefon: 08-758 0522
 E-post: mats@bagpublishing.se Christian Sabe, formgivare
 E-post: christian@sabe.se

Prenumeration
CFOworlds pappersutgåva utkommer 8 gånger per år. Klicka här för att börja prenumerera.

Adress
BAG Publishing AB
Enhagsslingan 23 C 
187 40 Täby 
Stockholms län 

Synpunkter?
Kontakta publisher och ansvarig utgivare Björn Glansk.


 

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00