Hur man driver förändring står på schemat när KPMG bjuder in till årets upplaga av Affärsdagen. Den kommer att gå av stapeln vid olika tillfällen i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. KPMG har bjudit in två talare som kommer att återkomma vid varje tillfälle och så blir det lokal gäst som är olika för varje ort.

De två återkommande talarna är Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter och kolumnist i Expressen, som ska prata om digitalisering i en föränderlig värld. Den andra talaren som medverkar på alla orter är Per Naroskin, psykolog, författare och radiopratare, vars föredrag handlar om att ha styrfart i tider av snabb förändring.

De lokala gästerna är som följer:

  • Stockholm, 27 april. Andreas Vural, VD och grundare på Happy Plugs, som berättar om gasellföretagets utmaningar. 
 
  • Malmö, 4 maj. Gerteric Lindquist, leder den multinationella koncernen NIBE, och talar om NIBE:s fantastiska resa som idag gjort dem till ett av de ledande och mest expansiva företag i värmebranschen.
 
  • Göteborg, 11 maj. David Ekelund, VD på Icebug, pratar om att driva förändringsarbete i ett bolag som har förändrat en hel kategori.
  • Uppsala, 17 maj. Helena Hillström, från Didner & Gerge, berätttar om hur det är viktigare att tänka rätt än att tänka fort.